Vælg en side

Medlemsfordele

Attraktive medlemsfordele for medlemmer af Mensalgård Golfklub

Som fuldtidsmedlem af Mensalgård Golfklub tilbyder vi dig en god medlemsfordel i form af rabat. Du kan tage een gæst med til kr. 100,- pr dag.

Fuldtidsmedlemskab koster kr. 2.700,- pr år.

Hverdagsmedlemskab koster kr. 1.400,- pr år. (Du betaler kun kr. 100,-i greenfee i weekends)

Langdistancemedlemskab koster  kr. 1.400,- pr år. (Du er fuldtidsmedlem af anden klub mindst 30 km. fra vores).

Greenfeemedlemskab  koster  kr. 800,- pr. år.,- (Du betaler kun kr. 100,- i greenfee alle dage)

Juniormedlemskab koster kr 500,- pr år.

Ta’ dine venner med på golfbanen og få gode rabatter

Du kan nu få et ægtefællekontingent til kr. 500,som gælder for for alle bestående og nye medlemmer. Medlemskabet har samme status som det ægtefællen har/eller får i klubben. D.v.s. kr. 500,- for et hverdags-medlemsskab for en ægtefælle til et hverdagsmedlem o.s.v.

Mensalgård Golfklub

DGU Klub nr. 136