Arbejdsdag i golfklubben

Kære medlemmer.

Næste arbejdsdag er mandag den 1. juli 2019 hvor vi mødes kl. 09.00 til kaffe/the og brød

Her vil arbejdsopgaverne blive fordelt.

Der er nok at tage fat på så mød bare op, så finder vi en opgave der passer til dig.

Herefter bliver der arbejdsdag hver anden mandag. (Skriv det i kalenderen)

Baneudvalget

Referat af Bestyrelsesmøde Mensalgård D. 27apr2019

Herreaften starter i år den 1 maj kl. 17.00

Dameaften starter i år den 6 maj kl. 15.00

Se mere om begge dele under KLUB INFO

Åbnhingsturnering den 14. april. Spilles som flagmatch og er                              sponseret af DANBOLIG. Tilmelding via golfbox.                                                Husk at bestille en portion af Bentes gode mad samtidig.

Kære medlemmer.

Næste arbejdsdag er mandag den 8. april 2019, hvor vi mødes kl. 09.00 til kaffe/the og brød

Her vil arbejdsopgaverne blive fordelt. Der er nok at tage fat på, så mød bare op.

PS: Der vil fremover være arbejdsdag hver mandag i ulige uger.

Baneudvalget

Så er banen åben.

Nu er golfsæsonen så småt ved at komme igang, og vi skal have gjort banen klar til sæsonen 2019

Derfor holder vi:

ARBEJDSDAG MANDAG DEN 25. marts 2019

Der vil som sædvanlig være morgenbrød og kaffe/te kl. 9.00 i klubhuset. Her vil John Paulsen fordele opgaverne.  Så har du lyst – tid – og lejlighed, så mød endelig op på mandag.